Práce v EKOSPOL a.s.

EKOSPOL je lídrem českého developerského trhu. Již od roku 1992 staví nové byty té nejvyšší kvality v Praze a blízkém okolí. Zrealizoval 58 velkých bytových projektů, čímž poskytl bydlení více než 10 000 klientům.

Adresa společnosti

EKOSPOL a.s.
Dukelských hrdinů 19
Praha 7
Česká republika
IČ: 63999854

Pracovní nabídky společnosti EKOSPOL a.s.

Samostatná/ý účetní

Chcete se podílet na atraktivních projektech v hodnotě miliard korun? Pokud ano, budeme rádi, když se připojíte do našeho ekonomického týmu a budete s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 2 dny

Praha 7
55000

Stavbyvedoucí

Chcete být součástí realizační fáze developerských projektů v hodnotě miliard korun a stát na straně investora? Pokud ano, přihlaste se na pozici stavbyvedoucího a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 9 dny

55000

Hlavní stavbyvedoucí

Chcete být součástí realizační fáze developerských projektů v hodnotě miliard korun a stát na straně investora? Pokud ano, přihlaste se na pozici hlavního stavbyvedoucího a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 16 dny

75000

Technický dozor velké bytové výstavby

Chcete být součástí realizační fáze developerských projektů v hodnotě miliard korun a stát na straně investora? Pokud ano, přihlaste se na pozici technického dozoru a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 16 dny

55000

Hlavní inženýr/ka projektu

Máte zkušenosti s projektováním a navíc dokážete koordinovat tým? Chcete se podílet na atraktivních projektech v hodnotě miliard korun? Pokud ano, budeme rádi, když se připojíte do našeho týmu projekce a budete s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 16 dny

75000

Manažer/ka výběrových řízení ve stavebnictví

Chcete se podílet na atraktivních projektech v hodnotě miliard korun? Pokud ano, přihlaste se na pozici manažera výběrových řízení a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 16 dny

55000

Architekt/ka pro velké developerské bytové projekty

Chcete se stát součástí našeho týmu projekce a věnovat se projektům v hodnotě miliard korun? Pokud ano, přihlaste se na pozici architekta pro velké developerské projekty a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 16 dny

60000

Asistent/ka generálního ředitele

Jste zodpovědným a pečlivým člověkem, který má výborné organizační schopnosti a je navíc zvyklý dotahovat svěřené úkoly do konce? Pokud ano, přihlaste se na pozici asistenta/asistentky generálního ředitele a pojďte s námi měnit tvář Prahy.
Aktualizováno před 20 dny

Praha 7
54000

Zobrazuji 1 - 8 z 8 volných pracovních míst ve společnosti EKOSPOL a.s.