Výrobní manažer/technolog (mléčné produkty) Okres Nový Jičín

Lokalita pracoviště: Okres Nový Jičín, Moravskoslezský
Vloženo před 6 dny
Aktualizováno dnes

Popis pracovní pozice

Požadujeme

* 8-10 let praxe na obdobné pozici v potravinářském, nejlépe v mlékárenském závodu
* vzdělání potravinářského směru nebo technologického zaměření
* znalost systému jakosti IFS, ISO 22000, HACCP, SVP (GMP) výhodou
* výborná znalost MS Office a práce na PC
* komunikační a organizační dovednosti, schopnost pracovat týmově, flexibilita, spolehlivost a aktivní přístup
* ochota učit se novým věcem i odvaha dělat něco jinak než ostatní
* řidičské oprávnění sk. B (občasné služební cesty)
* anglický jazyk velkou výhodou

Nabízíme

* zázemí stabilní výrobní společnosti s moderním vybavením
* hlavní pracovní poměr s možností seberealizace, být klíčovým člověkem pro další rozvoj výroby
* firemní kultura podporující vzájemnou souhru, jde nám o kvalitu a dobré jméno našich produktů
* budujeme tým vzdělaných profesionálů, proto nabízíme pravidelná specializovaná školení
* z benefitů: dotované závodní stravování, pracovní oblečení a jeho údržba, příspěvky na dopravu, příspěvek na bydlení, dny pracovního volna navíc, pružná pracovní doba
* motivující finanční ohodnocení včetně prémií dle dosažených výsledků
* možnost služebního vozu i pro soukromé účely
* výroba a kanceláře: okres Nový Jičín

Náplň práce

Máš technologii a organizaci výroby fermentovaných mléčných výrobků v malíčku, jsi opravdový profík, který si ví rady v každé situaci? Umíš se postavit k technologii a ukázat, jak správně vyrábět, ale také řídit tým lidí? Jako technolog budeš mít zodpovědnost za vývoj a dodržování technologických postupů. Budeš kontrolovat výrobní proces a dodržování předpisů. Budeš sledovat kvalitu výroby, organizaci práce a komunikovat s ostatními odděleními. * Zavádění nových technologických postupů a receptur.
* Zpracování, zavádění a kontrola norem pro polotovary, výrobní a pracovní postupy na vymezených pracovištích, dbá na racionální využívání kapacity strojů a technologií, navrhuje operativní změny s ohledem na efektivitu procesů.
* Vedení evidence platných pracovních a sanitačních postupů, přímé vedení podřízených výrobních pracovníků.
* Zavádění nových výrobků, spolupráce na návrzích technologií, provádění poloprovozních a výrobních testů, jejich vyhodnocení.
* Úzká spolupráce s oddělením kvality, identifikace potenciálů ke zlepšení a implementace do praxe. Účast na senzorickém hodnocení výrobků.
* Řešení neshod ve výrobě, návrh nápravných opatření, hledání preventivních opatření.
* Nastavení a kontrola procesních parametrů, kontrola CCP (funkčnost, dokumentace).
* Pravidelné školení zaměstnanců v oblasti GHP, GMP, IFS, v oblasti Food Safety, HACCP atd.
* Zajištění technologické přípravy výroby v provozovně.
* Správa dat, komunikace s dalšími odděleními, reporty.

Kontakt

Trenkwalder a.s.

Zahradní 282
346 01 Horšovský Týn
Česká republika

Kontaktní osoba:
Markéta Burešová   +420 724 501 667

Odpovědět na nabídku

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace