Práce v AGENTURA PLUS s.r.o.

Adresa společnosti

AGENTURA PLUS s.r.o.
Evropská 690/138
Praha 6
Česká republika
IČ: 25759973

Pracovní nabídky společnosti AGENTURA PLUS s.r.o.

Pomocné práce ve výrobě, výplata týdně

Požadujeme Zajímáte se o práci ve skladu výroby obalů? Momentálně pro Vás takovou práci máme! Požadujeme: spolehlivost, pracovitost. Co nabízíme? Výplatu každý týden a možnost dlouhodobé spolupráce. Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat.
Aktualizováno dnes

166 Kč za hodinu

Skladník v Praze 150,-Kč/h

Požadujeme - spolehlivost - důslednost Nabízíme - výplatu týdně - možnost dlouhodobé spolupráce
Aktualizováno dnes

150 Kč za hodinu

Koordinátor (nejen) nových zakázek

Požadujeme - nepotřebujeme nutně předchozí praxi na obdobné pozici – ale vítáme ji :) - určitě je pro nás ale důležitá praxe s koordinací zakázek, procesů apod. (v provozní, výrobní firmě, personální agentuře…) - bez chuti do práce, vnitřní...
Aktualizováno dnes

35000 - 60000 Kč za měsíc

Pomocné práce na prodejně s módou

Požadujeme Chcete se pohybovat ve světě módy? Hledáme výpomoc na prodejnu Cropp. Jedná se zejména o obsluhu u kabinek, doplňování zboží a úklidové práce. Vaše reprezentativní vystupování, nezbytně v černém oblečení s uzavřenou obuví, odměníme...
Aktualizováno dnes

ČESKÉ BUDĚJOVICE
115 Kč za hodinu

Skladník s VZV a operátor ve skladě - výplata týdně

Požadujeme Vlastníte platný průkaz na vysokozdvižný vozík? Potřebujeme zkušeného/ou pracovníka/ici do skladu na manipulaci se zbožím. Nabízíme možnou dlouhodobou spolupráci a výplatu každý týden. Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat.
Aktualizováno dnes

Tuchoměřice
150 Kč za hodinu

Manipulant ve skladu 180Kč/h

Požadujeme Hledáte brigádu, zajímá Vás práce manipulanta ve skladu a chcete jen ranní a odpolední směny? Tak to hledáme přesně Vás! Požadujeme: fyzickou zdatnost, plnoletost a čistý RT. Nabízíme: výplatu týdně, možnost dlouhodobé spolupráce.
Aktualizováno dnes

180 Kč za hodinu

Operátor skladu - pneuservis

Požadujeme Hledáme pracovníky do pneuservisu. Požadujeme pracovitost, zručnost, spolehlivost. Nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce a výplatu týdně.
Aktualizováno dnes

150 Kč za hodinu

Skladník s VZV 185,-Kč/hod

Požadujeme Máte zkušenosti s vysokozdvižným vozíkem? Potřebujeme zkušeného/ou pracovníka/ici do skladu pro našeho klienta v Hluku na manipulaci se zbožím. Nezbytné pracovní oblečení či obnovu VZV pomůžeme zajistit.
Aktualizováno dnes

UHERSKÉ HRADIŠTĚ
185 Kč za hodinu

Hledáme nováčky do pohodového callcentra

Požadujeme Je komunikace Vaše silná stránka a telefonování Vás baví? V našem callcentru, kde každý hovor je dobrodružstvím, budete komunikovat s našimi zákazníky a zlepšovat své obchodní dovednosti. Nabíráme osoby 18+ s rodilou češtinou.
Aktualizováno dnes

150 Kč za hodinu

Pomocník ve skladu/nakládka - výplata týdně

Požadujeme Jste zruční a silní? Hledáme vhodné uchazeče na pozici pomocník ve skladu. Náplní práce je vykládka a nakládka kamionu (zásilky 10 kg). Nabízíme výplatu týdně a možnost dlouhodobé spolupráce. U nás i vhodné pracovní oblečení za zálohu.
Aktualizováno dnes

Chrášťany
130 Kč za hodinu

Zobrazuji 11 - 20 z 22 volných pracovních míst ve společnosti AGENTURA PLUS s.r.o.