Brigáda - Vkládání produktů Jablunkov

Tato pracovní nabídka již není aktivní a nelze na ni reagovat!

Přes 10 let pomáháme zařizovat dětské pokoje tak, aby se líbily dětem i jejich nejbližším. Pečlivě si vybíráme tuzemské i zahraniční výrobce, abyste byli maximálně spokojení. U nás si namixujete pokojíček snů pro miminko, předškoláka i dospívající dítě. Od koberce, přes postel až po nástěnnou dekoraci.

Lokalita pracoviště: Bocanovice 116, Jablunkov,

Internetový obchod s dětským nábytkem hledá do svého týmu posilu pro vkládání nových produktů na eshop. Pokud studujete nebo jste na rodičovské dovolené nebo jste zkrátka doma a máte chuť si přivydělat právě jste našli jedinečnou příležitost.

Popis pracovní pozice

Brigáda - Vkládání produktůInternetový obchod s dětským nábytkem hledá do svého týmu posilu pro vkládání nových produktů na eshop. Pokud studujete nebo jste na rodičovské dovolené nebo jste zkrátka doma a máte chuť si přivydělat právě jste našli jedinečnou příležitost.Náplň práce :- vkládání produktů do eshopu – texty, produktové fotografie, ceny, atp.- korektura popisků (gramatika, stylistika)- práce s administračním systémem- komunikace s obchodním týmemPožadujeme :- výbornou znalost českého jazyka (bez gramatických chyb)- znalost polského / anglického jazyka pro schopnost porozumění textu- výbornou znalost práce na PC (MS Office – Word, Excel; Google Docs, internet) - dobré komunikační schopnosti- kreativní přístup výhodou- základní úprava fotek- základy psaní HTML výhodouNabízíme :- flexibilní pracovní doba- po zaškolení možný home office- možnost navázání dlouhodobou spolupráci- nástup možný ihned

Tato pracovní nabídka již není aktivní a nelze na ni reagovat!

Našli jsme podobné nabídky práce