Sous chef - Horský resort Dolní Morava okres Ústí nad Orlicí
Plat: 30000 - 40000 Kč za měsíc
Lokalita pracoviště: okres Ústí nad Orlicí, Pardubický
Vloženo před 16 dny
Lokalita pracoviště: okres Ústí nad Orlicí, Pardubický
Vloženo před 16 dny
Popis pracovní pozice
Požadujeme
• vzdělání odborné s výučním listem• praxe v oboru
• potravinářský průkaz
• přijemné a profesionální vystupování
• čistý trestní rejstřík
• zkušenost s vedením kolektivu
Nabízíme
• HPP - práce na plný úvazek• stabilní zaměstnání
• dlouhodobá spolupráce
• maximální podpora od celého týmu
• dobré platové podmínky na základě zkušeností
• sleva na stravu
• bodová karta s možností využití po celém resortu
• příspěvek na dopravu, dále možnost ubytování přímo v areálu
• 25 dní dovolené
• firemní akce a práce v krásném horském prostředí
• mzdové ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč (na základě vzdělání a praxe)
Místo práce: Dolní Morava - okres Ústí nad Orlicí
Termín nástupu: 1. 6. 2021
V případě, že Vás tato pracovní pozice zaujala, zašlete nám, prosím, Váš životopis s názvem pracovní pozice, o kterou se ucházíte.
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: matouskova@dolnimorava.cz
Na tuto pracovní pozici, můžete reagovat pouze do 25. 4. 2021. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
Náplň práce
Profil společnosti:Zprostředkováváme personální inzerci pro našeho klienta, kterým je Horský Resort Dolní Morava - horské středisko v úžasném horském prostředí pod Králickým Sněžníkem s jedinečnou nabídkou celoročních aktivit a možností trávení volného času a dovolené s odpovědným přístupem k životnímu prostředí.
A k tomu ještě provozují stezku v oblacích, mamutí horskou dráhu, adrenalinový a trail park, dětské zážitkové parky a organizují firemní eventy.
Více informací o společnosti najdete na www.dolnimorava.cz.
Přistupujete ke své práci zodpovědně? Je Vaší vášní vaření a máte zkušenosti s přípravou a prezentací pokrmů? Právě teď společnost hledá do svých řad kolegu/kolegyni na pozici sous chef.
Náplň práce:
• zastoupení šéfkuchaře v době jeho nepřítomnosti
• organizace chodu výroby a expedice jednotlivých jídel
• sestavování objednávek a objednávání jednotlivých surovin
• příprava rozpisu služeb pracovníků kuchyně a pomocných sil v případě nepřítomnosti šéfkuchaře
• zodpovědnost za kvalitu podávaných výrobků
• schopnost motivovat své spolupracovníky
JOBSYSTEM s.r.o.
Sokolovská 106/4218600 Praha 8
Česká republika
Kontaktní osoba:
Personální asistentka
+420 721 280 719
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Cestovní ruch a hotelnictví
- Dělnické profese
- Dřevozpracující a papírenský průmysl
- Ekonomie/ekonomika
- Energetika a sítě
- Farmacie a chemický průmysl
- Finance
- Gastronomie
- Import / Export
- Informační technologie
- Komunikace, PR a media
- Kultura, umění a sport
- Kvalita a kontrola jakosti
- Lidské zdroje
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a reklama
- Nákup
- Obchod a prodej
- Ochrana a ostraha
- Ostatní
- Potravinářství
- Práce v domácnosti
- Právo
- Reality
- Řemeslné práce
- Služby
- Státní a veřejná správa
- Stavebnictví
- Strojírenství
- Technika a elektrotechnika
- Telekomunikace
- Těžba, zpracování surovin a hutnictví
- Tvůrčí práce a design
- Věda a výzkum
- Vydavatelství, tisk a polygrafie
- Výroba
- Vzdělávání a školství
- Zákaznický servis
- Zdravotnictví
- Zemědělství, lesnictví a vodní hospodářství
- Životní prostředí