Ostraha prodejny penny Broumov

Volná místa Broumov Volná místa Broumov

Inzerát z úřadu práce (28222460789)
Plat: 140 - 145 Kč za hodinu
Lokalita pracoviště: U Dolní brány, Broumov, Královéhradecký
Aktualizováno před 5 dny

Společnost SEKURO & Group s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici Ostraha prodejny penny.

Popis pracovní pozice

Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení nebo dohoda o provedení práce (DDP), turnusové služby. Po dohodě nástup možný ihned.
Pozice jsou vhodné i pro absolventy/absolventky, osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity (nesmí se však týkat pohybového ústrojí).

Náplň práce: pochůzky po prodejně, kamerový monitoring, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob; kontrola zabezpečení zboží před krádeží - čipování zboží, spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost.

Požadavky: věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzická zdatnost, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem, výhodou - potravinářský průkaz, praxe a certifikát strážného.

Zaměstnavatel nabízí: práci na denní směny (12hod. směny), nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem, možnost profesního růstu do mobilního autotýmu, možnost vyplácení zálohy na mzdu, zprostředkování certifikátu strážného, interní školení.

Pro informaci ohledně pracovního místa volejte na níže uvedený telefon. Nechoďte na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází.
Kontakt - paní Gebauerová Jitka, tel.: 734 514 315, Po - Pá od 09:00 hod. do 14:00 hod. Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: nabor.sekuro@gmail.com, nezapomeňte přiložit platné telefonní číslo a svou e-mailovou adresu.


Našli jsme podobné nabídky práce

Aktivizační pracovník

Požadujeme • očkování proti hepatitidě typu B • samostatnost, pečlivost, flexibilita • schopnost kolektivní spolupráce • zdravotní způsobilost • občanská bezúhonnost doložená výpisem z evidence Rejstříku trestu, ne starším než 3 měsíce ...
Aktualizováno včera

Hradec Králové
22000 Kč za měsíc

Pracovník/nice controllingu

Požadujeme - VOŠ/bakal./VŠ ekonomického směru - dobrá uživatelská znalost práce na PC /Excel, Word/ - analytický přístup k práci s čísly a daty - samostatnost, pečlivost a zodpovědnost Nabízíme - zajímavá, různorodá a perspektivní práce -...
Aktualizováno dnes

Pracovník ostrahy Častolovice

Požadujeme Požadujeme čistý trestní rejstřík a zodpovědný přístup k práci. Nabízíme Odměna 117,-Kč/hodinu Náplň práce Jedná se 12ti hodinové směny - denní i noční, elektronický vjezdový systém, obchůzky, nutná znalost práce na PC.
Aktualizováno před 7 dny

Častolovice
117 Kč za měsíc

Bezpečnostní pracovník/Hradec Králové

Požadujeme Přijmeme pracovníky ostrahy do prodejny hobby marketu v Hradci Králové. Skvělé platové ohodnocení. Nástup možný ihned. Požadujeme fyzická zdatnost spolehlivost čistý VRT věk nad 18 let Nabízíme práce s kamerovým systémem...
Aktualizováno před 7 dny

Hradec Králové
23000 - 30000 Kč za měsíc

Vedoucí nákupu

Požadujeme - SŠ/VŠ a aktivní znalost AJ - praxe a zkušenosti v oblasti strategického nákupu na vedoucí pozici - manažerské dovednosti - koncepční myšlení Nabízíme - perspektivní zaměstnání - stabilní prosperující společnost - odpovídající...
Aktualizováno dnes

Policista/Policistka v Královéhradeckém kraji

Požadujeme Občan České republiky Věk 18 - 65let Čistý trestní rejstřík Středoškolské vzdělání ukončené maturitou Zdravotní, fyzická a psychická způsobilost Nabízíme Nástupní plat 30.070,- Kč Náborový příspěvek 75.000,- Kč Pravidelný růst...
Aktualizováno před 19 dny

Krajské ředitelství policie Královéhradeckého…
Náchod
30070 - 34600 Kč za měsíc


SEKURO & Group s.r.o.

Kontaktní osoba:
Jitka Gebauerová   734 514 315 (od 09:00 hod. do 14:00 hod.)