Projektoví manažeři Zlín

Volná místa Zlín Volná místa Zlín

Inzerát z úřadu práce (28396780750)
Plat: od 50000 Kč za měsíc
Lokalita pracoviště: Zlín, Zlínský
Aktualizováno před měsícem

Společnost KomTeSa spol. s r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici Projektoví manažeři.

Popis pracovní pozice

Kdo jsme?
Jsme Havlíčkobrodská IT firma Komtesa. Od drobných živnostníků a disket jsme se postupně přesunuli k chytrým serverovým řešením, IT bezpečnosti, vývoji e-shopůa velkým firmám. V šuplíku nám leží certifikace Google, díky které pomáháme klientům s organizací uvnitř firmy a řadě podnikům spravujeme sklady a řízení firmy v ERP ESO9. Naší vlajkovou lodí se postupně stala vlastní e-shopová platforma Elasticr.
A všechno, co u nás budeš dělat, se u bude točit okolo Elasticr Frameworku. Ten je naším vlastním řešením a platformou pro kompletní tvorbu malých i velkých e-shopůa řízení skladůs bohatými funkcemi. Abychom ho vypiplali k dokonalosti, investovali do jeho rozvoje tisíce hodin a miliony korun. Už teď díky němu zastřešujeme B2C/B2B e-shopy našich klientů. A nejen to. Děláme e-commerce od A do Z. Tvoříme vše, od slušivého a funkčního designu, přes vývoj až po nastavení všech procesů včetně skladového hospodářství. Na naší platformě běží například Ingredi, Lumax, Mateza, ČSOB, Nakup na Dobro a další.
Protože nabíráme nové klienty na tvorbu e-shopů či řízení skladů a zakázky se nám začínají dost kupit, potřebujeme právě Tebe. Projektového manažera, který se zakousne do práce a zvládne celý proces implementace platformy Elasticr úspěšně odřídit. To jak z hlediska nasazení systému, tak i dlouhodobé strategie a spolupráce s klientem. Jak si tě představujeme?
" Máš zkušenosti s řízením projektů v oblasti implementace softwarů.
" Dokážeš u klienta zajistit kompletní vstupy pro kolegy z vývoje a byznysu.
" Zvládneš naplánovat práci podle produkční kapacity s ohledem na průběh realizace projektů, nové zakázky a dodržuješ pečlivě svěřený budget.
" Rychle reaguješ na změny a snadno přeorganizuješ práci dle situace.
" Jsi mistr vyjednávání. To znamená, že víš, jak komunikovat, dodržet termíny a také někdy vysvětlit klientovi, že pro něj máš lepší řešení jeho nápadu.
" Oplýváš schopností věci dotahovat. Prostě. "getting shit done" přístup.
" A pak taková klasika, bez které se neobejdeš. Počítáme s tím, že máš výborné organizační schopnosti, jsi pečlivý a dokážeš se poprat s vysokou mírou osobní odpovědnosti na každém projektu.
Víme, že supermani neexistují, ale kdyby náhodou…
Pokud máš ve výbavě něco z bodů níže, je to super bonus a rádi tě za to patřičně odměníme. Pokud ne, nezoufej - vše tě naučíme za pochodu.

" Díky zkušenostem zvládáš od klienta získat potřebné informace pro přípravu technického briefu vč. naplánování jednotlivých fází výroby od UX/UI, přes grafiku, programátory. A odřídíš celý projekt nebo i jeho část.
" S přehledem se orientuješ v Atlassian nástrojích a Google Workspace.
" Znáš administrativní rozhraní nějaké běžně používané platformy. Takže jsi třeba pracoval v nějakém ERP/CMS jako je Wordpress, Joomla nebo Wix.
" Bude se ti hodit, pokud nejsi jenom čistokrevný projekťák, ale máš zkušenosti s webem, kódem, e-commercí nebo vývojem produktu či softwaru.
Proč se ti u nás bude líbit
" Děláme práci pro zajímavé značky. Mezi naše klienty patří Mateza, Tescoma, Hamé, Vileda, Česká pošta a další.
" Tví kolegové budou parťáci, na které se můžeš spolehnout. Mají hluboký vhled do různých oborů s dlouholetými zkušenostmi. Můžeš se toho od nich tedy opravdu hodně naučit. Budeme rádi, když budeš aktivní a do týmu přineseš nový skill.
" V naši oborech se rádi vzděláváme. A rádi budeme rozvíjet i tebe!
" Práci na HPP nebo živnostenský list. Jak potřebuješ.
" Odměna od 50 000 Kč podle tvých schopností a zkušeností.
" K dispozici 20 dní dovolené 3 dny sick day
" Samozřejmostí je pružná pracovní doba, možnost home-office a částečně remote
" Příspěvky na sportovní aktivity či vzdělání a samozřejmě stravenky
" Vybavení pro tvoji práci v podobě notebooku nebo třeba telefonu
" Klasika v podobě team-buildingu, výletů do sklípku, vánočního mejdanu - však to znáš. S námi se nebudeš nudit ani po práci!

Myslíš, že by to mezi námi mohlo fungovat? Tak neváhej a napiš nebo zavolej naší ejčárce Markétě na mji


Našli jsme podobné nabídky práce

Investiční referent, realizace staveb (12-2024)

Požadujeme • VŠ vzdělání stavebního zaměření, dopravní stavby – výhodou • Orientace v technických a právních předpisech souvisejících s výstavbou • Orientace v projektové dokumentaci • Zkušenost s investiční výstavbou výhodou • PC –...
Aktualizováno včera

IT konzultant SW

Požadujeme Jste komunikativní, analytický a umíte naslouchat zákazníkům? Rád byste měl flexibilní pracovní dobu nebo měl možnost mít Home office? Jestliže ano, tak jste náš člověk! Pro našeho významného klienta, společnost z oblasti...
Aktualizováno před 10 dny

35000 - 50000 Kč za měsíc

Hledáme ID a OZZ na venkovní údržbu a manuální/strojní úklid

Požadujeme Dlouholetá, úklidová společnost hledá invalidní důchodce a OZZ na venkovní údržbu pozemku a manuální - strojní úklid v Makru - Zlín. Náplň práce dle výběru: *Jedná se o manuální úklid venkovního prostoru *nebo manuální - strojní...
Aktualizováno dnes

TSC Cleaning, a.s.
Zlín

Pracovník/ce úklidu – Zlín

Požadujeme Základní vzdělání Nabízíme Přátelskou atmosféru Práci na DPP, DPČ Když se Vám pokazí pračka, rádi Vám na ni půjčíme Svou prací přispíváte ke zdraví lidí Náplň práce Stírání prachu Vynášení odpadu Mytí podlahových krytin ...
Aktualizováno před 7 dny

Policista/ka ve Zlíně - náborák 75.000 Kč, 6 týdnů dovolené

Požadujeme Pokud máte maturitu z jakékoliv střední školy nebo z jakéhokoliv oboru středního odborného učiliště s maturitou, splňujete požadavky na vzdělání a vše potřebné pro výkon služby vás naučíme. Nabízíme POSKYTNEME VÁM JISTOTY, VÝHODY A...
Aktualizováno před 12 dny

Krajské ředitelství policie Zlínského kraje
Zlín
30070 - 37000 Kč za měsíc

Úklidový pracovník/ce, Zlín - UTB

Požadujeme Spolehlivost Důslednost Pečlivost Nabízíme Práce PO - PÁ Mzda 130,- Kč za hodinu Zaměstnání u stabilního zaměstnavatele Dlouhodobá spolupráce Práce na DPP, po zaučení možnost HPP Práce...
Aktualizováno před 4 dny

130 Kč za hodinu


KomTeSa spol. s r.o.

Kontaktní osoba:
Markéta Jíchová   720 978 335