Referent/ka stravování na hotel Alexandria Luhačovice

Volná místa Luhačovice Volná místa administrativa Luhačovice

Plat: 35000 Kč za měsíc
Lokalita pracoviště: Luhačovice, Zlínský
Vloženo před 12 dny

Popis pracovní pozice

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání, ideálně obor potravinářství či gastronomie
Zkušenosti ze stravování v hotelovém nebo obdobném provozu nutné
Výborná znalost MS Office a pozitivní vztah k administrativě
Znalost HACCP a hygienických předpisů
Vynikající komunikační schopnosti, týmová spolupráce a profesionální vystupování
Pečlivost, samostatnost, důslednost a schopnost operativně řešit situaci.

Nabízíme

Nabízíme stabilní zaměstnání v prestižním hotelu Alexandria****
Náplň práce je velmi rozmanitá, zodpovědná a umožnuje profesní rozvoj
Máte prémie, příplatky, odměny
Směny pondělí až pátek (možná je pružná pracovní doba a částečný home office)
dostanete 25 dnů dovolené a velké množství benefitů (dotované stravování, cafeterii, výměnné pobyty aj.)
máme super kolektiv a vážíme si slušných a pracovitých lidí

Náplň práce

Stravovací referent/ka je klíčovou spojkou mezi dodavateli, kuchyní a vedením gastronomie. Zajišťuje plynulý chod stravovacího provozu - od objednávek a skladového hospodářství přes administrativu a systém HACCP až po podporu šéfkuchaře a F&B manažera při plánování a kalkulacích. V době nepřítomnosti F&B manažera tuto roli částečně zastupuje a zajišťuje tak stabilní provoz celého úseku.

Provozní a zásobovací odpovědnost:

Objednávání potravin a nonfood zásob
Řízení skladových zásob, organizace a vyhodnocení inventur
Komunikace s dodavateli - objednávky, fakturace, reklamace
Kontrola připravenosti odbytových středisek (např. bufetové snídaně, večeře)
Precizní administrativa:

Práce v interním systému společnosti: evidence počtu jídel, tržby, náklady, ceníky, přehledy, statistiky
Spoluodpovědnost za HACCP - vedení dokumentace, kontrola hygienických a bezpečnostních standardů
Příprava výrobních plánů, norem, kalkulací porcí, rautů a banketů
Spolupráce se šéfkuchařem a F&B manažerem při sestavování jídelníčků a akčních nabídek
Operativní řízení a zastupování

Zajištění provozu stravovacího úseku v nepřítomnosti F&B manažera - plánování směn, schvalování služeb, operativní řešení
Přímé řešení potřeb a případných stížností hostů - speciální stravovací požadavky, reklamace


Lázně Luhačovice, a.s.

Lázeňské náměstí 436
Luhačovice
Česká republika

Kontaktní osoba:
Mgr. Michaela Kadlecová