Šéfkuchař/ka pro firemní restauraci, po-pá, ranní směna Tábor
Volná místa Tábor Volná místa gastronomie Tábor
Plat: 30000 - 40000 Kč za měsíc
Lokalita pracoviště: Tábor, Jihočeský
Vloženo před 10 dny
Lokalita pracoviště: Tábor, Jihočeský
Vloženo před 10 dny
Popis pracovní pozice
Požadujeme
Odborné vyučení v oboru gastronomie.Zkušenosti na pozici šéfkuchaře.
Schopnost vést a motivovat tým.
Dobré organizační a komunikační dovednosti.
Certifikace v oblasti hygieny a bezpečnosti potravin je výhodou.
Kreativita a ochota učit se novým trendům v gastronomii.
Nabízíme
Zajímavé mzdové ohodnocení.Nové a moderní pracoviště.
Firemní akce a přátelské pracovní prostředí.
Příspěvek na stravování.
Náplň práce
Vedení týmu kuchařů a zajištění efektivního chodu kuchyně.Plánování a příprava jídelního lístku v souladu s požadavky zákazníků.
Zodpovědnost za kvalitu a bezpečnost potravin.
Kontrola nákladů a zajištění dodržování stanoveného rozpočtu.
Pracovní doba: pondělí až pátek, ranní směna.
GTH catering a.s.
Tomíčkova 2144/1Praha
Česká republika
Kontaktní osoba:
Robert Sopouch
730 598 846
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Cestovní ruch a hotelnictví
- Dělnické profese
- Ekonomie/ekonomika
- Gastronomie
- Informační technologie
- Kvalita a kontrola jakosti
- Lidské zdroje
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a reklama
- Nákup
- Obchod a prodej
- Ochrana a ostraha
- Ostatní
- Potravinářství
- Právo
- Reality
- Služby
- Státní a veřejná správa
- Stavebnictví
- Strojírenství
- Technika a elektrotechnika
- Telekomunikace
- Tvůrčí práce a design
- Věda a výzkum
- Výroba
- Vzdělávání a školství
- Zdravotnictví
- Zemědělství, lesnictví a vodní hospodářství