Práce v Zoologická zahrada Tábor a.s.

Naše zvířata jsou pro nás na prvním místě. Proto jim věnujeme veškerou možnou pozornost ať už v podobě špičkové veterinární péče či prostorných a odborně navrhovaných výběhů. Do našeho týmu hledáme někoho, kdo má stejnou vášeň a péče o zvířata pro něj nebude jen prací ale posláním. Nabízíme perspektivní zaměstnání v největší jihočeské zoologické zahradě, která se zaměřuje na podporu a ochranu ohrožených druhů živočichů.

Adresa společnosti

Zoologická zahrada Tábor a.s.
Tábor – Větrovy, 10
Tábor 2
Česká republika
IČ: 040 74 025

Pracovní nabídky společnosti Zoologická zahrada Tábor a.s.

Asistent/ka ředitele zoologické zahrady

Do týmu ředitele zoologické zahrady v Táboře se sídlem v Praze, hledáme aktivního kolegu s výbornými organizačními schopnostmi, který bude mít vysokoškolské vzdělání přírodovědného nebo veterinárního směru.
Aktualizováno před 8 dny

Ošetřovatel/ka zvířat v Zoologické zahradě Tábor

Do největší jihočeské zoologické zahrady, která se zaměřuje na podporu a ochranu ohrožených druhů živočichů, hledáme ošetřovatele/ošetřovatelku zvířat. Do našeho stávajícího týmu rádi přivítáme člověka, pro kterého jsou zvířata na prvním místě, je manuálně zručný, spolehlivý a samostatný.
Aktualizováno před 8 dny

Veterinární asistent/ka ředitele ZOO Tábor

Do týmu ředitele zoologické zahrady v Táboře se sídlem a výkonem práce v Praze hledáme aktivního člověka s výbornými organizačními schopnostmi, který bude mít vysokoškolské vzdělání veterinárního směru a bude mít na starosti organizační řízení celé veterinární části ZOO (nikoliv léčení zvířat v ZOO).
Aktualizováno před 28 dny

Zobrazuji 1 - 3 z 3 volných pracovních míst ve společnosti Zoologická zahrada Tábor a.s.