Sous Chef Oberlech

Volná místa cestovní ruch a hotelnictví Oberlech

Plat: 3400 EUR za měsíc
Lokalita pracoviště: Oberlech, Zahraničí
Aktualizováno dnes

Popis pracovní pozice

Požadujeme

Vyučení v oboru kuchař / odborné vzdělání v gastronomii
Minimálně 3 roky praxe v gastronomii na vyšší úrovni (hotelová kuchyně nebo fine dining)
Zkušenosti s vedením týmu a organizací chodu kuchyně
Znalost moderních kuchyňských technik a HACCP standardů
Schopnost plánovat menu, kalkulace a kontrolu zásob
Orientace na kvalitu surovin a výsledných pokrmů
Samostatnost i týmová spolupráce
Angličtina nutná, němčina výhodou

Nabízíme

Kompetitivní plat s možností navýšení dle kvalifikace
Ubytování a stravování zdarma přímo v hotelu
Práci v luxusním horském prostředí rakouských Alp – hotel se nachází přímo na sjezdovce v nadmořské výšce 1.600 m (Oberlech am Arlberg)
Bezplatný vstup do hotelového fitness centra
13. a 14. plat podle kolektivní smlouvy
Mezinárodní pracovní prostředí a možnost zlepšit si jazykové znalosti
Zázemí stabilního a renomovaného hotelu se silným týmem

Náplň práce

Spolupráce s šéfkuchařem při plánování a sestavování menu
Organizace a koordinace chodu kuchyně během směny
Dohled nad dodržováním kvality a standardů hotelu
Kontrola hygieny a dodržování HACCP předpisů
Školení a vedení kuchyňského týmu
Aktivní příprava a výdej pokrmů
Kontrola zásob a podpora při objednávkách
Práce 6 dní v týdnu, 48 hodin týdně


NorthPeak Staffing s.r.o.

Křepelčí 1019/6
Brno - Žebětín
Česká republika

Kontaktní osoba:
Vojtěch Machula